Home > gentech > De wereld volgens Monsanto (vlaams/nederlands ondertiteld)

De wereld volgens Monsanto (vlaams/nederlands ondertiteld)


Nederland, Groot-Brittannië en Zweden vinden dat de voordelen van genetische aanpassing benut moeten worden. Zij vinden dat de risico’s in veel gevallen aanvaardbaar klein zijn. Beluister de ondestaande Video en de koude rillingen lopen over uw lijf van angst wat ons dan te wachten staat.

Monsanto:

een stukje geschiedenis, In 1976 werd de verdelger “Roundup” gecommercialiseerd door Monsanto. Het legde hen geen windeieren. 1981 begon Monsanto met strategisch onderzoek naar biotechnologie. Daarna evolueerden ze naar de grootste ontwikkelaar van genetisch gemodificeerde gewassen.

Monsanto heeft ondertussen meerdere afdelingen en dochterondernemingen in verschillende landen over de hele wereld. Op 31 augustus 2008 sloot Monsanto zijn boekjaar af met een recordwinst van 2 miljard dollar (1.47 miljard Euro). Dat is een verdubbeling van de winst tegenover het boekjaar daarvoor. Het gaat Monsanto dus meer dan voor de wind, ook letterlijk met hun zaden die zich nu via de wind, vogels en insecten op natuurlijke wijze verspreiden waardoor Monsanto boeren voor de rechtbank kan slepen.

Patenteren:

Het recht op pantenten staat in het eerste artikel van de Amerikaanse grondwet maar natuurlijke producten, zoals zaden en dieren, werden automatisch uitgesloten. Monsanto zag echter een gat in de markt en ging zaden patenteren door een levend organisme, een DNA-staal, te isoleren. Zo kunnen ze op termijn, buiten zaden, ook dieren en mensen genetisch manipuleren. We zijn met Monsanto nog niet aan het einde van de hold-up. Wie de voeding beheerst, beheerst de wereld. Het is sterker dan wapens… het is een wapen op zich. Via voeding, of juist geen voeding meer, is depopulatie niet zo’n moeilijke opgave meer.

Advertenties
Categorieën:gentech
 1. woensdag 30 december, 2009 om 5:24 am

  Ik wil hier uitdrukkelijk duidelijk maken, dat NIET de Nederlanse bevolking, maar onze volksvertegenwoordigster Gerda Verburg, fervent aanhangster is van Monsanto. Daar zal ongetwijfeld een prijskaartje aan hangen. En dat zal ongetwijfeld in het voordeel van Gerda Verburg zijn.
  Terwijl heel Nederland en het kabinet NEE zeiden tegen de GMO-gewassen van Monsanto, ging Verburg naar Brussel en zei daar JA.

  Dat heeft ze ongestraft kunnen doen. Net zoals Ab Klink op eigen naam 34 miljoen dosis Mex.griep vaccin bestelde.

  Er wordt nu het reclame-bureau ComBat ingeschakeld om het HPV-vaccin te promoten ! Waarom promoten als een vaccin veilig is? En wie betaalt het reclame-bureau?

  Hoe komt het dat onze zorgverzekering alweer verhoogt wordt?

  • woensdag 30 december, 2009 om 2:12 pm

   Beste Annelies,

   Ik ben het voledig met je eens.

   Vriendelijke groet,
   Henk Polie

 1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: